Rüyada sizi sevmeyen birini görmek

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sizi sevmeyen birini gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Rüyada sizi seven birini görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işarettir.

Rüyada size seven birini görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada sizi sevmeyen birini görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinizin sizi aldattığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Rüyada size aşık olan kişiyi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin size gülümsediğini görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments