Rüyada menekşe rengi görmek

Rüyada menekşe rengi görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe rengi gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya yeni kişileri, yerleri ya da eğlenceli aktiviteleri keşifler mükemmel fırsatların önünü açabilir.

Rüyada menekşe rengi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Rüyada saksıya menekşe dikmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe toplamak solan yüzünün güleceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe yaprağı görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi menekşe görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı menekşe görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada menekşe çiçek görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments