Rüyada mor menekşe çiçeği görmek

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada mor menekşe çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kalp kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşe toplamak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşeler görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşe görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe ekmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine inanılır.

Rüyada mor menekşe dikmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada menekşe çiçek görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments