Rüyada saksıya menekşe dikmek

Rüyada saksıya menekşe dikmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek memur ise terfi edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Rüyada saksıda menekşe görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada saksı menekşe görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Rüyada mor menekşe dikmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada toprağa menekşe dikmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalettir.

Rüyada mezara menekşe dikmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments