Rüyada mor menekşeler görmek

Rüyada mor menekşeler görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada mor menekşeler gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada mor menekşe dikmek söz ve yetki sahibi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe toplamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Rüyada mor menekşeler görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada mor menekşe ekmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada menekşe koklamak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments