Rüyada mor menekşe görmek

Rüyada mor menekşe görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek kendisini yıpratacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada mor menekşe toplamak bol rızık ve para sahibi olacağına, çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor menekşeler görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada mor menekşe ekmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada mor menekşe görmek de zenginliğe kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada saksıda menekşe görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments