Rüyada menekşe dikmek

Rüyada menekşe dikmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada menekşe dikmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada saksıya menekşe dikmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada toprağa menekşe dikmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada dağ menekşesi görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada menekşe çiçeği görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada menekşe ekmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments