Rüyada menekşe çiçeği görmek

Rüyada menekşe çiçeği görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada menekşe çiçeği gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada menekşe çiçek görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada menekşe çiçeği görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş menekşe görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada menekşe rengi görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk menekşe görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada afrika menekşesi görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada saksıya menekşe ekmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments