Rüyada mavi dövme görmek

Rüyada mavi dövme görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, ondan şifa göreceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada mavi dövme gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Rüyada mavi dövme görmek işlerinde bereket olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada mavi renk dövme görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk dövme görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada geçici dövme görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırmak büyük bir ikilemde kalacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments