Rüyada maymundan kaçmak

Rüyada maymundan kaçmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, başına türlü işler geleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, rızkının bollaşacağına delalettir.

Rüyada maymundan kaçmak gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada maymundan kaçmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada maymunlarla savaşmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada köpek ve maymun görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun kovalamak kötü durumların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan maymun görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine tabir olunur.

Rüyada maymun pişirmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada maymunu görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada maymunla boğuşmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments