Rüyada maymun kovalamak

Rüyada maymun kovalamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet eder.

Rüyada maymun kovalamak gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada maymun kovalamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada maymunun kovaladığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada maymun kovaladığını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada maymun olduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet eder.

Rüyada maymun yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymunlarla savaşmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret eder.

Rüyada maymun insan görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Rüyada uçan maymun görmek kazancın artmasına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments