Rüyada maymun olduğunu görmek

Rüyada maymun olduğunu görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada maymun doğurmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta maymun görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymun öpmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada maymun boku görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Rüyada maymun eti yemek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç maymun görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, zorluklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada maymun yıkamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments