Rüyada mavi yüzük takmak

Rüyada mavi yüzük takmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yüzük takmak bazı operasyonlar geçireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine inanılır.

Rüyada mavi renk yüzük takmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi başörtü takmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi yazma takmak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi şapka takmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments