Rüyada mavi renk yüzük takmak

Rüyada mavi renk yüzük takmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk yüzük takmak gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada mavi renk yüzük takmak sevgisinin artacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk eşarp takmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, adının ülke dışında yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yüzük takmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işarettir.

Rüyada renkli yüzük takmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada renkli taşlı yüzük takmak esenlik bulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments