Rüyada yorganda güve görmek

Rüyada yorganda güve görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, canlanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, onlara hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganda güve gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada yorganda güve görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada güve kelebek görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalettir.

Rüyada güvem görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada pirinçte güve görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada güve öldürdüğünü görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada güvelenmiş bulgur görmek saygın bir hayat yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments