Rüyada mavi renkli kol saati görmek

Rüyada mavi renkli kol saati görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkli kol saati gördüyseniz:

  • Borçlanmamaya veya gereğinden fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kol saati görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mavi kol saati takmak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada renkli kol saatleri görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada renkli kol saati görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli saat görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine inanılır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments