Rüyada gözlerin mavi olduğunu görmek

Rüyada gözlerin mavi olduğunu görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerin mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek malını ve parasını sağlama alacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü delikanlı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil göz görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz erkek görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü mavi görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments