Rüyada mavi nazar boncuk görmek

Rüyada mavi nazar boncuk görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, aç kalacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi nazar boncuk gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret eder.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek başarılarının tadına varacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments