Rüyada mavi karton görmek

Rüyada mavi karton görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada mavi karton gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada mavi karton görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet eder.

Rüyada kartondan ev yapmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karton çanta görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karton görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada renkli karton görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Rüyada kartona yazı yazmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir karton yumurta görmek ona göre davranacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş karton kutu görmek büyük tartışmaların yapılacağına, alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments