Rüyada mavi kalem sürmek

Rüyada mavi kalem sürmek yeni işlere ve projelere gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Rüyada mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kalem sürmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi kalem sürmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kalem sürmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalem sürmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments