Rüyada siyah kalem sürmek

Rüyada siyah kalem sürmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kalem sürmek gördüyseniz:

  • Sizi tanıyanları şaşırtabilirsiniz.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek tartışma yaşayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kalem sürmek imza ve söz yetkisi edineceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalettir.

Rüyada göze kalem sürmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada göze göz kalemi sürmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağa kalem sürmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine göz kalemi sürmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments