Rüyada kalem sürmek

Rüyada kalem sürmek hainlik yapacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kalem sürmek gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada göze kalem sürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Rüyada göze mavi kalem sürmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz kalemi sürmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek eşit davranılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments