Rüyada güvercin gözü görmek

Rüyada güvercin gözü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Rüyada güvercin gözü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada güvercin gözü görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Rüyada kör güvercin görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç beyaz güvercin görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane güvercin görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin pislediğini görmek güç kaybedeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments