Rüyada mavi güvercin görmek

Rüyada mavi güvercin görmek zor bir döneme gireceğine, her istediğini alabileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi güvercin gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi güvercin görmek güzel işlere imza atacağına, yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercin görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, iç açıcı sözlere yorulur.

Rüyada güvercin gibi uçmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada güvercine su vermek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments