Rüyada mavi gömlek giymek

Rüyada mavi gömlek giymek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, üzüleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine inanılır.

Rüyada mavi renk gömlek giymek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments