Rüyada mavi beyaz gömlek görmek

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, belalı kimselerle karşılaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek onları rahat ettireceğine, oldukça büyük başarılara delalettir.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek almak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada mavi gömlek dikmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments