Rüyada mavi gömlek giydirmek

Rüyada mavi gömlek giydirmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, elinin de bolluk göreceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giymek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada mavi gömlekli erkek görmek yeni adımlar atacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments