Rüyada mavi atlet görmek

Rüyada mavi atlet görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Rüyada mavi atlet gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada mavi atlet görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı atlet görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada atlet vermek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kadın atleti görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz atlet yıkamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kadın atleti giymek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet külot görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının atletini giymek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments