Rüyada kadın atleti görmek

Rüyada kadın atleti görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın atleti gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada kadın atleti görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın atleti giymek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulur.

Rüyada ıslak atlet görmek afiyette ve keyifte olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atlet yıkamak sorunların çözüm bulacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada yarım atlet görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada atlet almak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atlet görmek can bulacağına, neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terli atlet görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments