Rüyada gelin masası görmek

Rüyada gelin masası görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada gelin masası gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gelin masası görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde uyumak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada masanın üstüne çıkmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü yıkamak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyeri masası görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir masa görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada masa yıkamak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masayı kırmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments