Rüyada masa görmek

Rüyada masa görmek kalkınacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Rüyada masa temizlemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada masa örtüsü yakmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın tozunu almak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada masa sandalye almak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada masa başında görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasında oturmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments