Rüyada masada sohbet etmek

Rüyada masada sohbet etmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulur.

Rüyada masada sohbet etmek gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Rüyada masada sohbet etmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada masada oturup sohbet etmek sorunlarını çözeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına inanılır.

Rüyada masada görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masada oturup yemek yemek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada masada yazı yazmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada masada mum görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak kötü ve zor günler yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments