Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalı, farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada oturmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sırların ortaya çıkmasına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak kazalardan ve belalardan korunacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada biriyle aynı masada oturmak isteklerinize kavuşacağınıza, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada aynı masada yemek yemek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada başbakanla masada oturmak allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments