Rüyada masada yazı yazmak

Rüyada masada yazı yazmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, maddi güç elde edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, düzenin bozulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada masada yazı yazmak gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada masada yazı yazmak hayırlı işlere girileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük masada yemek yemek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada masada içki görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynı masada yemek yemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Rüyada masada yemek yediğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık masada oturmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle masada oturmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işaret eder.

Rüyada masada sohbet etmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments