Rüyada marul yediğini görmek

Rüyada marul yediğini görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yüzünün de güleceğine, tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul yediğini gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Rüyada tavşana marul yedirmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada marul salatası yediğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada marul yediğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada marul ve maydanoz görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada marul dikmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalet eder.

Rüyada marul fidanı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil marul görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze marul görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments