Rüyada marul ve maydanoz görmek

Rüyada marul ve maydanoz görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, onların güvenini sarsacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada marul ve maydanoz gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Rüyada marul ve maydanoz görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz marul görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada marul maydanoz görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada maydanoz ve marul görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz suyu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada pazardan maydanoz almak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük maydanoz görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments