Rüyada marul dikmek

Rüyada marul dikmek çoluk çocuğa karışacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada marul dikmek gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada marul dikmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya marul dikmek rahatsızlık duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına inanılır.

Rüyada marul fidanı dikmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye marul dikmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada marul fidesi dikmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada marul salatası yapmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek allah yolunda ilerleyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments