Rüyada marul fidanı görmek

Rüyada marul fidanı görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada marul fidanı gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Rüyada marul fidanı görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada marul fidanı dikmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden marul almak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada marul bahçesi görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil marul yemek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bahçeye marul dikmek ona şifa olmayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulur.

Rüyada çürük marul görmek kötü gününden de geri duracağına, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada lahana ve marul görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments