Rüyada marul kesmek

Rüyada marul kesmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada marul kesmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada marul salatası yapmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil marul almak çok daha fazla adım atacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada lahana ve marul görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil marul yıkamak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına rivayet eder.

Rüyada marul aldığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan marul görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulur.

Rüyada küçük marul görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments