Rüyada lahana ve marul görmek

Rüyada lahana ve marul görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kazancın sürekli artacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lahana ve marul gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada marul ve lahana görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada lahana marul görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada lahana ve marul görmek yokluk içine düşeceğine, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada marul koparmak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa marul ekmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu marul görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret eder.

Rüyada marul fidanı dikmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Rüyada tavşana marul yedirmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments