Rüyada marul aldığını görmek

Rüyada marul aldığını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, önünü göremez olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada marul aldığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Rüyada marul aldığını görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada lahana ve marul görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada marul görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik marul görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık marul görmek sıkıntı yaşanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada marul ve lahana görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada marul salatası görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada pazardan marul almak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments