Rüyada küçük marul görmek

Rüyada küçük marul görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, kişinin başarılarının artacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada küçük marul gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada küçük marul görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze marul görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada marul yıkamak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, elindeki imkanların artacağına delalettir.

Rüyada tavşana marul yedirmek mevki makam sahibi olunacağına, malların artacağına delalet eder.

Rüyada marul yediğini görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates marul görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya marul ekmek kötü haberler alınacağına, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada marul görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahir

Rüyamda ağzı kapalı bir tencere küçük marul batmış benimmiş. Yanımda genç uzun boylu biri var. sebze konusunu iyi biliyormuş. Ona diyorum ki tenceredeki marul lar az diyorlar sence azmı diyorum ve bir tane marul alıyorum küçük atom marul derler o türden çok taze değil fakat yine güzel. Sonra tencereyi kapağını açmadan yaratıyoruz tam 1300 gram geliyor yanımdaki işi bilen adam diyorki gördünmü bak diyor meral (marul lar az diyen.) bu işi bilmez bu marul lar tam senin istediğin gibi dedi

Mahir

Yorumunuz harika Allah peygamber razı olsun inşallah tabir ettiğiniz gibi tez çıkar amin