Rüyada yeşil soğan marul görmek

Rüyada yeşil soğan marul görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, gönül kapılarının açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan marul gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan marul görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, borçları varsa ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada marul ve soğan görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada yeşil marul yemek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil marul yıkamak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada marul yeşillik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada yeşillik marul görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments