Rüyada martılara ekmek atmak

Rüyada martılara ekmek atmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, parasının her geçen gün artacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada martılara ekmek atmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada martılara ekmek atmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada martılara simit atmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evin içinde martı görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada martı sürüsü görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz martılar görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada siyah martı görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada büyük martı görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru martı görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments