Rüyada martı sürüsü görmek

Rüyada martı sürüsü görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, önemli sorumluluklar alacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada martı sürüsü gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada martı sürüsü görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada martı öldürmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada martı yavrusu görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada martı ve deniz görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz martı görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Rüyada ölü martı görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada martı eti yemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments