Rüyada mağaraya kaçmak

Rüyada mağaraya kaçmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, maddi zararının giderileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya kaçmak gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Rüyada mağaraya kaçmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

Rüyada mağarada altın görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağara adamı görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz mağarası görmek umutların yıkılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada su dolu mağara görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mağara görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya inmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağaraya tırmanmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments