Rüyada su dolu mağara görmek

Rüyada su dolu mağara görmek mutluluğunun zedeleneceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada su dolu mağara gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Rüyada su dolu mağara görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağara içinde su görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada su görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya düşmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağara girişi görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Rüyada mağaradan geçmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya tırmanmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine tabir olunur.

Rüyada mağara adamı görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments