Rüyada mağarada altın görmek

Rüyada mağarada altın görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aşının da çoğalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağarada altın gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada mağarada altın bulmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret eder.

Rüyada mağarada altın görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya saklanmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Rüyada mağara evi görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, başarıların artacağına rivayet eder.

Rüyada mağaradan geçmek endişeli durumların son bulacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada mağaraya tırmanmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mağaraya girmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağarada olmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments