Rüyada beyaz mağara görmek

Rüyada beyaz mağara görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mağara gördüyseniz:

  • Evde değişiklik planlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz mağara görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada mağaraya girmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz mağarası görmek yetki sahibi olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağarada olmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada uyumak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mağarada yaşamak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada mağara görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments