Rüyada askeri kıyafet görmek

Rüyada askeri kıyafet görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada askeri kıyafet gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada askeri kıyafet görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri kıyafet giymek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri uğurlamak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısmetli bir işe atılmaya yorulur.

Rüyada askeri personel görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri araç görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada askeri bölge görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada osmanlı askeri görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri dağda görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments